sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Deodorant 100% natural si eficient

Distribuie:

Publicat:

In rutina zilnica, folosirea unui deodorant ori a unui antiperspirant este indispensabila. De la o anumita varsta, folosirea unui deodorant este necesara, caci corpul incepe sa aiba un alt miros.

Din nefericire, nu toata lumea este constienta de chimicalele si toxinele care exista in deodorante, iar utilizarea indelungata, poate duce chiar si la cancer.

Mai multe femei au acuzat faptul ca, din cauza aluminiului pe care il contine antiperspirantul, s-au imbolnavit de cancer la san. Unele antiperspirante blocheaza porii, iar pielea nu maipoate sa respire asa cum trebuie, iar acest lucru duce la imbolnavire.

Este foarte important sa transpiram, caci in acest proces, toxinele sunt eliminate din corp. Transpiratia contine un compus care se numeste dermcidina si care ucide bacteriile inainte de a intra in compozitia sangelui. Un om obisnuit are peste 2.6 milioane glande sudoripare. Femeile au mai multe glande sudoripare decat barbatii, dar barbatii produc o cantitate mai mare de transpiratie.

Alergia la deodorant si antiperspirant

Transpiratia provocata de sport, stres si caldura are fiecare in parte o compozitie chimica diferita, iar transpiratia provocata de stres se crede ca are mirosul cel mai neplacut.

Din fericire, exista un fruct care elimina naturalmirosul neplacut, fara a provoca neplaceri. Este vorba de lime, lamaia aceea verde si micuta, iar folosita in fiecare zi, te scapa complet de mirosul neplacut de transpiratie.

Taie o lime in doua si freaca axila cu o parte din ea,apoi repeta si la cealalta axila. Lasa sa se usuce, iar apoi te poti imbraca. Acidul citric din lamaie functioneaza ca repelent impotriva mirosului neplacut si timp de cateva ore nu vei mai avea nevoie de un alt produs.

sursa:revistateo

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img