marți, 23 aprilie, 2024

Deodorant: 8 utilizări alternative cu adevărat surprinzătoare

Distribuie:

Publicat:

Utilizări alternative ale deodorantului. V-ați gândit vreodată că deodorantele pot fi utile pentru alte lucruri decât funcția lor principală? De obicei, stick-urile sau spray-urile sunt folosite sub axilă pentru a preveni eliberarea de mirosuri ale bacteriilor produse prin transpirație.

Însă, după cum știți, nu sunt doar axilele care transpiră. În zilele deosebit de călduroase sau în situații de stres, întregul corp începe să transpire.

Vrei un machiaj care să poată dura ore întregi fără să cheltui o avere pe produse cosmetice? O ușă din casa ta scartaie și te enervează? Acestea sunt exemple despre ceea ce poți face cu deodorant.

La un cost mai mic, veți putea rezolva multe probleme. Haideți să descoperim aceste sfaturi:

1. Transpirație

Ai o întâlnire importantă sau o petrecere? Nu renunțați la rochia preferată de teama transpirației. Pentru a rezolva această problemă, trebuie doar să puneți un mic deodorant sub sani. În farmacii, puteți găsi produse dedicate acestor zone delicate.

2. Utilizări alternative ale deodorantului. Transpirația picioarelor

Picioarele transpiră atât vara, cât și iarna. Dacă igiena dvs. zilnică nu este suficientă, utilizați deodorant. Aplicarea acestuia pe tălpile picioarelor înainte de a vă pune șosetele va împiedica formarea mirosurilor neplacute. Asigurați-vă că deodorantul este complet uscat înainte de a vă pune șosetele și pantofii.

3. Parfum pentru garderoba

Pentru a păstra hainele întotdeauna curate și parfumate, este necesar să vă curățați și să vă aerisiti garderoba în mod regulat. Dar, atunci când nu aveți timp sau înclinație, introducerea unui deodorant nou și deschis în garderoba dvs. va fi suficientă. După câteva ore, mirosul urat va fi neutralizat. Când stick-ul dvs. nu mai miroase, schimbați-l.

4. Utilizări alternative ale deodorantului. Transpirație sub ochi

Purti ochelari și în miezul zilei, îi simți alunecând de pe nas? Zona T a feței este partea corpului care transpiră cel mai mult, așa că este normal să transpirați sub ochelari. Folosiți deodorant pentru a elimina această problemă. După umezirea degetelor cu deodorant, rulați-l acolo unde se afla ochelarii, pentru a nu mai aluneca.

5. Machiaj perfect

Vrei un machiaj care să dureze ore întregi, care să nu aibă exces de ulei? Pentru a împiedica zonele nasului, bărbiei și frunții să se aprindă ca niște faruri, puneți un mic deodorant cu degetele pe aceste zone și pielea dvs. va părea mai opacă.

6. Păr gras

Nu aveți timp să vă spălați părul după sport? Deci, pentru a evita transpirația, este indicat să folosiți deodorant pe conturul părului. Pentru a îndepărta excesul de grăsime, folositi un pieptene și veți arata ca și cum nu ați fi făcut sport!

7. Utilizări alternative ale deodorantului. Neutralizează cosurile

Pentru a elimina un cos, trebuie doar să aplicați un deodorant bogat în săruri minerale care va absorbi excesul de sebum.

8. Desene pe pereți

Ai fost plecat de acasă și copilul tău a simțit inspirația potrivită pentru a face o operă de artă pe peretele tău? Dacă nu aveți nimic de curățat, folosiți un deodorant care conține alcool pulverizându-l direct pe perete. Acesta va dizolva cerneala pe care o conțin markerii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img