vineri, 29 martie, 2024

Depistaţi la volan, deși nu aveau acest drept

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi care s-au prezentat la controlul de frontieră conducând autoturisme deşi nu aveau dreptul de a conduce.

*În data de 04 iunie a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, conducând un autoturism, înmatriculat în Cehia, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 21 de ani.

* În data de 05 iunie a.c., în jurul orei 21.20, în acelaşi punct de trecere a frontierei   s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un cetăţean român, în vârstă de 60 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iași conducând un autoturism înmatriculat în Italia.

La solicitarea lucrătorilor noştri, bărbaţii nu au putut prezenta permisele de conducere, fapt pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit că cei doi bărbaţi nu au dreptul de a conduce autoturisme. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img