vineri, 29 martie, 2024

Depistat in Vama Albita la volanul unui microbuz, desi nu avea permis de conducere

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat  cu cetăţenie R. Moldova care a fost depistat conducând un microbuz, deşi nu deţinea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În ziua de 14 iunie a.c., în jurul orei 04.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, conducând un microbuz, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 27de ani.

"La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora colegii noștri au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. "

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img