News Flash:

Depistat la controlul de frontieră tractând o remorcă neînmatriculată

6 Februarie 2022
449 Vizualizari | 0 Comentarii
babc1717 b7ec 4666 b5da 291405b57ab8

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat tractând o remorcă neînmatriculată şi cu numere de înmatriculare false.

În data de  26 ianuarie, în jurul orei 11.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea – judeţul Galaţi a oprit pentru control, pe raza localității Rogojeni, un ansamblu rutier format din autovehicul marca Mercedes Sprinter şi remorcă, condus de un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 26 de ani.

„Remorca avea aplicat în locul plăcuţei de înmatriculare un carton pe care era scris un număr de înmatriculare specific Belgiei, motiv pentru care colegii noştri au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că remorca nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată pentru a putea circula pe drumurile publice din România şi că numărul afişat pe remorcă este atribuit unui alt autovehicul.” declara cei de la politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate  şi tractarea unei remorci cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037636 (s)