miercuri, 24 aprilie, 2024

Depistat la controlul de frontiera cu permis necorespunzator

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat, care conducea un autovehicul, desi permisul de conducere detinut era necorespunzator categoriei din care facea parte mijlocul de transport respectiv.

In data de 05 august, in jurul orei 21.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, D.S., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 33 de ani, care conducea un autovehicul marca Mercedes-Sprinter, inmatriculat in Belgia, ce tracta o remorca marca Blyss, inmatriculata in R.Moldova.

"La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca barbatul este posesorul unui permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B, C1, C, iar pentru a conduce ansamblul in cauza este necesara detinerea unui permis de conducere valabil pentru categoria “ BE”. " declara Lazar Denis din cadrul I.T.P.F. Iasi

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img