vineri, 19 aprilie, 2024

Depistat la volan, cu permis de conducere fals

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca efectueaza cercetari in privinta unui barbat, care a fost depistat conducand un autoturism, desi avea permisul de conducere fals.

In data de 17 februarie, in jurul orei 15.05, in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control un cetatean din R. Moldova, in varsta de 47 de ani, care conducea un ansamblu de autovehicule format din microbuz si remorca, inmatriculate in R. Moldova.

"La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca permisul de conducere prezentat de catre sofer nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind contrafacut.Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca detinea doar permis categoria B, care nu ii permitea sa conduca ansamblul de vehicule. In urma unei discutii cu un conational intr-o parcare, contra sumei de 50 de euro, acesta i-a procurat un permis pentru celelalte categorii. " declara Minodora Racnea -purtator de cuvant S.T.P.F. Botosani

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzator categoriei vehiculului respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img