vineri, 26 aprilie, 2024

Depistat la volan fără drept de conducere pe teritoriul României

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un bărbat, cetățean R.Moldova, care conducea un autoturism, deşi nu deținea permis de conducere.

În data de 08 noiembrie a.c., in jurul orei 21.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Vlădești – județul Galați, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, înmatriculat în R.Moldova, condus de un cetățean R.Moldova, în vârstă 30 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta un permis de conducere, drept pentru care s-au efectuat verificări suplimentare, rezultând ca persoana nu deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img