joi, 18 aprilie, 2024

Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulaţie

Distribuie:

Publicat:

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări cu privire la un tânăr depistat în trafic, la volanul unui autoturism care figura ca radiat din circulaţie.

În data de 01 mai, în jurul orei 13.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Osoi – judeţul Iaşi, un autoturism marca Ford Transit, înmatriculat în Olanda, condus de B.A., cu dublă cetăţenie română – R. Moldova, în vârstă de 32 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, în urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca radiat din circulaţie de către autorităţile olandeze din data de 25 aprilie 2021.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img