vineri, 26 aprilie, 2024

Deputat PMP VASLUI: LIMBAJ CA LA ” USA CORTULUI” IN PLENUL PARLAMENTULUI – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Doi deputați au demonstrat ca nu exista nicio diferența între politicieni si țațe. Schimbul de replici a avut loc in plenul Camerei Deputaților iar cele doua ” mahalagioaice” au fost Corneliu Bichinet ( PMP ) , ales politic vasluian si Nicolae Bacalbașa PSD. Doctorul deputat si-a început discursul astfel : ” Colegul meu de la Vaslui – tot Vasluiul: violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân. Dă cu labele, vezi că faci fractură, vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să …votezi”, si-a încheiat discursul social -democratul.                                     

 Bichinet a cerut drept la replica si nu s-a lăsat mai prejos . ” Aţi trecut de multe ori, stimate domnule scriitor, prin judeţul Vaslui şi nu v-a stricat nimeni rozeta”.             

 Nu este pentru prima data când politicienii vasluieni fac cinste județului cu astfel de declarații. Sa ne aducem aminte de celebra portavoce a lui Adrian Solomon. In timpul şedinţei de plen, cu ceva ani in urma, aflat într-un balcon, deputatul PSD făcea, din când în când, zgomot cu o portavoce. De asemenea, el striga că parlamentarii puterii, sunt în număr de 156, nefiind cvorum pentru şedinţă. “Nu aveţi cvorum, penalilor care sunteţi, hoţilor!”, striga Solomon.

sursa video: stirileprotv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img