News Flash:

Deputat PNL: Fuziunea cu PDL e ILEGALA

14 Februarie 2015
1462 Vizualizari | 1 Comentarii
Liderul Organizatiei Judetene a PNL Suceava, deputatul Stefan Alexandru Baisanu, a declarat, sambata, ca la constituirea Comitetului Judetean Executiv al PNL nu s-a respectat statutul, iar fuziunea organizatiilor municipale Suceava ale PNL si PDL s-a facut ''sub presiune'' si ilegal.

El a spus ca va sesiza forurile centrale ale PNL, iar in cazul in care raspunsul nu va fi satisfacator si nu se vor remedia problemele se va adresa instantelor de judecata.

''Nimeni nu poate sa incalce hotararile Consiliului National la care am participat cu totii. Ca sa nu blocam constituirea CJEx am semnat hartia, ca sa nu dam un semnal negativ procesului de constituire. Astept un raspuns de legalitate, daca nu ma adresez instantelor (...) S-au facut presiuni pentru a se legaliza un for care nu era legal si voi aduce la cunostinta forului central de la Bucuresti (...) Transmit domnului Marian Petrache ca nu port discutii cu persoane, ci cu institutii'', a spus Baisanu.

In cursul zile de vineri s-a constituit Consiliul Judetean Executiv al PNL, format din conducerile judetene ale fostelor PNL si PDL. S-a stabilit ca PDL sa aiba 21 de membri in aceasta structura de conducere, iar PNL 12.

Potrivit lui Baisanu, fostilor liberali li se cuveneau conform statutului 13 membri in CJEx. In timpul sedintei a fost sunat secretarul general al PNL, Marian Petrache, acesta transmitand ca 21 si 12 este algoritmul stabilit de conducerea centrala pentru Suceava.

Totodata, Baisanu nu recunoaste constituirea Consiliului Local Executiv al PNL, sustinand ca s-a facut fara respectarea statului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043550 (s)