joi, 28 martie, 2024

Deputata de Vaslui, facuta PRAF de brokerul SIMA: “ Avea 24 de ani si era amanta asociatului lui…”

Distribuie:

Publicat:

Amanunte socante despre tanara Anei Birchall, deputata de Vaslui, cu milioane de euro in conturi. Intr-o interventie pe pagina sa de socializare, brokerul Cristian SIMA face dezvaluiri socante despre cea care a preluat un portoliu de ministru interimar al Justitiei. Conform spuselor lui Sima, Ana Birchall stia de pe 2 iulie 2016 ca va ajunge intr-un post cheie in Guvernul Romaniei. Joi, 9 februarie, deputata de Vaslui a fost propusa de premierul Sorin Grindeanu ca ministru al Justitiei.

Sima spune ca Birchall este inteligenta, dar periculoasa si ca a vrut sa se sinucida cand amantul ei nu a vrut sa-si paraseasca sotia.

Iata postarea de pe Facebook a brokerului, datata 2 iulie 2016:

„Putina lume stie ca pe Ana Birchall o chema Ana Calin in 1997. Avea 24 de ani si era amanta asociatului lui Tariceanu de la Radio Contact. Asa si-a inceput cariera. La un moment dat, parasita de amant, a vrut „sa se sinucida”, de fapt sa atraga atentia. Am fost prezent la aceasta scena de telenovela, detaliile in vol. doi din Marea Spovedanie. Lumea s-a concentrat pe povesti din alcov, gresit, e mult mai interesant de analizat legatura tinerei „Bond girl” cu anumite servicii si organizatii. Trecerea doamnei pe la Yale a produs si intalniri cu cativa membri marcanti ai Skull and Bones, Dzeu stie ce s-a intimplat in „the tomb”. Doar pe acolo a trecut si Jesus Angleton si… nepotul sau. Este o femeie inteligenta, periculoasa, dar inteligenta. Cea mai importanta relatie a ei este cu Anthony Kronman. Am lucrat cu avocatul Ana Calin, in 1997, la Intervamul lui Catarama, ca sa facem primele optiuni pe actiunile romanesti, recunosc ca o ducea capul. Deci pe viitor Atentie la… neatentie”, a scris Sima pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img