vineri, 19 aprilie, 2024

Deputatul Adrian Solomon este noul si vechiul sef al PSD Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Intr-o sala aproape pustie cativa zeci de oameni l-au reales pe Adrian Solomon la conducerea PSD Barlad.

Fara emotii s-a prezentat in fata membrilor de partid deputatul Adrian Solomon. Acesta le-a cerut votul pentru un nou mandat in fruntea PSD Barlad si,lesne de intuit, l-a castigat.

Sala mica de la Cinematograful Victoria a fost imensa pentru cateva zeci de membri care au spus prezent la votarea noului birou si a conducerii locale.

Intr-un comunicat de presa postat pe pagina PSD aflam ca “ domnul deputat Adrian Solomon, a fost reales presedinte al Organizatiei Municipale PSD Barlad!
Adrian Solomon a fost reales in unanimitate presedintele Organizatiei PSD Barlad, in urma Conferintei municipale de alegeri.

De asemenea noul birou este format din:

      – 1 presedinte executiv;
      – 9 vicepresedinti;
      – 1 secretar executiv;
      – 1 purtator de cuvant;
      – 12 membri.

Comitetul executiv are in componenta sa 93 de membri.

“Scopul strategiei pe care o vom urma este castigarea tuturor confruntarilor electorale! Urmeaza batalii din care stiu ca putem iesi invingatori: alegerile prezidentiale, dar si alegerile locale si cele parlamentare de anul viitor!
Sunt mandru de echipa mea si ma bazez pe oamenii pe care ii am alaturi. Impreuna vom demonstra ca suntem cei mai buni si ca avem cele mai bune programe integrate de dezvoltare urbana!
Vom lupta pentru barladeni si pentru orasul nostru si ce am demonstrat ca face Partidul Social Democrat la nivel national prin distribuirea echitabila a cresterii economice prin dezvoltare sustenabila, vom face si la nivel local!
Am dovedit ca PSD isi respecta promisiunile fata de barladeni prin declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata in vederea lucrarilor de utilitate publica de interes national “Varianta de ocolire Barlad”, dar si prin finantarea scolilor si a spitalului.” – Presedintele Organizatiei PSD Barlad, deputat Adrian Solomon

Asadar, Adrian Solomon a fost unicul pretendent vorba celor de la Queen “ i’m the great pretender”.. oare cine va stinge lumina la sediul PSD Barlad?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img