vineri, 29 martie, 2024

Deputatul PNL infectat cu coronavirus a facut un nou test si a iesit negativ: In aceeasi situatie este si un alt politician

Distribuie:

Publicat:

Primul test negativ de coronavirus în cazul deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş şi în cazul administratorului public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David. Vineri va fi repetat testul şi, în cazul în care va fi tot negativ, cei doi vor fi externaţi din Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde se află pentru tratament pentru coronavirus.

Administratorul public al municipiului Deva din judeţul Hunedoara, Adrian Nicolae David, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care anunţă că primul test, în cazul lui şi al deputatului liberal Lucian Heiuş, au ieşit negativ.

”Rezultat Test – Negativ! Am primit rezultatul primului test, care ne indică faptul că atât eu, cât şi domnul Lucian Heiuş suntem sănătoşi. Mâine testul va fi repetat, şi dacă se menţine rezultatul, vom fi externaţi. Vă mulţumim tuturor celor ce ne sunteţi alături cu mesaje, telefoane şi cu mult suflet! Totodată, mulţumim îngerilor salvatori din echipa COVID Victor Babeş, ei sunt speranţa!”, a anunţat Adrian Nicolae David.

Potrivit sursei citate, vineri vor începe testele pentru primarul municipiului Deva, Florin Oancea şi fiica acestuia, Laura Oancea, care se află, de asemenea, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce au fost depistaţi cu coronavirus.

În cazul externării, medicii recomandă autoizolare la domiciliu pentru 14 zile, iar în ziua 12 vor fi din nou testaţi pentru coronavirus. Dacă testele vor fi negative. cei externaţi pot ieşi în comunitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img