joi, 28 martie, 2024

Deputatul vasluian Eduard Andrei Popica: “…am preluat președinția Camerei Deputaților, a fost o necesitate impusă de actuala realitate politică. “

Distribuie:

Publicat:

Intr-un mesaj postat pe reateaua de socializare, deputatul Eduard Andrei Popica, a motivat din punctul sau de vedere, necesitatea ca Partidul Social Democrat sa intre la guvernare:

“Vot pentru intrarea in normalitate

Dragi prieteni,

Astăzi, in plenul Camerei Deputaților, am votat noul președinte, in persoana domnului Marcel Ciolacu. Am votat cu încredere și speranța in mai bine, pentru intrarea in normalitate și legiferarea corecta in favoarea romanilor.

Stimați vasluieni, faptul ca am preluat președinția Camerei Deputaților, a fost o necesitate impusă de actuala realitate politică. Este nu doar firesc, ci chiar un imperativ ca PSD, prin șefia Camerei Deputaților, să gestioneze întreaga activitate legislativă astfel încât programul de guvernare să fie aplicat și susținut corespunzător.

PSD a făcut un pas înainte spre intrarea la Guvernare și preluarea puterii, pentru ca aceasta era singura soluție, in acest moment, pentru ieșirea din criza politica in care am fost aruncați, criza care se rasfrangea in mod clar asupra traiului romanilor.

Așadar, salut alegerea in funcție a președintelui Marcel Ciolacu, alături de care promitem si sunt încrezător sa readucem zâmbetul in casele tuturor romanilor! “ posta acesta pe reteaua de socializare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img