vineri, 26 aprilie, 2024

Deputatul vasluian Eduard Popica ii atrage atenția Ministrului Sportului: “ … ar fi putut încropi o delegație a ministerului care sa întâmpine sportivii romani.

Distribuie:

Publicat:

“Dragi vasluieni,

Weekendul ce tocmai a trecut a fost unul de aur pentru canotajul românesc. România a încheiat Campionatul European de la Munchen cu 5 medalii de aur și 3 de bronz. Sunt cele mai bune rezultate din istorie la competiția continentală. Toate tabloidele marilor tari europene au vorbit la superlativ despre performanțele romanilor.

Cu toate acestea un lucru este regretabil. La întoarcerea in țara, pe aeroport, sportivii noștri, care au dus pe cele mai înalte culmi numele sportului românesc, nu au fost întâmpinați de niciun oficial al Ministerului Tineretului și Sportului. Am putea înțelege ca domnul ministru Eduard Novak, care anunța acum ceva timp că bugetul aprobat pentru 2022, de 571 de milioane de lei, este cea mai mare sumă alocată sportului în ultimii ani, a avut un program încărcat și a omis sa aștepte, nu sa premieze, ci măcar sa le strângă mâna și sa ii felicite pe performerii sportului cu vâsle, dar nu putem admite ca nu ar fi putut încropi o delegație a ministerului care sa întâmpine sportivii romani.

Este inadmisibila inactiunea ministerului și așteptăm cu mare interes o reacție din partea conducerii acestuia.

Felicitări canotorilor romani, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la o astfel de performanța cu care pe noi, romanii, ne-ati făcut mândri! “ posta deputatul Popica pe pagina sa de socializare oficiala

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img