News Flash:

Deputatul vasluian Florin Ciurariu,neaga acuzatiile aduse de Agentia Nationala de Integritate

14 Martie 2014
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul PNL Vaslui, Florin Ciurariu, găsit incompatibil de ANI crede că este vorba "de vreo scăpare", întrucât el a suspendat activitatea firmei sale în iunie 2012, înainte de a fi ales parlamentar, susţinând că va contesta în instanţă raportul de evaluare.

 "Cred că este vorba de vreo scăpare pe undeva, întrucât mi-am suspendat activitatea la firmă din iunie 2012, în acest sens fiind depusă şi o hârtie la Registrul Comerţului. Poate că reprezentanţii ANI au cerut detalii de la Finanţele Publice şi funcţionarii de acolo or fi previzionat că eu voi avea activitate şi în anul următor. Eu, personal, nu am primit nicio înştiinţare despre această stare de incompatibilitate. Oricum, voi contesta în instanţă raportul de evaluare al ANI", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX deputatul Florin Ciurariu.

Preşedinte al organizaţiei judeţene Vaslui a PNL, deputatul Florin Ciurariu este la primul mandat de parlamentar. El este titular pe catedra de matematică la Liceul "Emil Racoviţă" din Vaslui, postul fiind rezervat pe perioada cât ocupă funcţia de deputat.

ANI a anunţat, miercuri, că a constatat că 22 de deputaţi şi zece senatori, între care Petre Roman şi Sorin Ilieșiu, au fost în incompatibilitate pentru că au avut sau au, simultan, calitatea de parlamentar şi pe cea de administrator, cenzor, asociat sau membru în consiliul de administraţie la firme ori de titlular persoană fizică autorizată, iar unii dintre aceştia sunt suspectaţi şi de fals în declaraţiile de interese, în aceste cazuri fiind sesizat Parchetul.

Între cei 22 de deputaţi se numără şi Florin Ciurariu, care, potrivit ANI, se află în stare de incompatibilitate începând cu 20 decembrie 2012, întrucât deţine şi calitatea de titular întreprindere individuală în cadrul Ciurariu Florin Întreprindere Individuală.

pnl vaslui ciurariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023009 (s)