joi, 28 martie, 2024

Deputatul vasluian Mihai Botez, saluta inscrierea pe ghiseul.ro a celor 15 primarii din judet

Distribuie:

Publicat:

Doar 15 primării din 86 din județul Vaslui înscrise pe ghiseul.ro

La fiecare început de an vedem știri despre cum se stă la coadă pentru plata taxelor locale. Îi felicit și le mulțumesc cetățenilor că sunt proactivi și plătesc din timp taxele, dar e păcat că pierd așa mult timp când acțiunea asta s-ar putea face din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil în câteva minute.

De anul trecut și până acum doar 5 primării s-au mai înrolat pe platforma ghiseul.ro pentru plata taxelor locale. Voi face demersuri pentru ca anul acesta numărul primăriilor înrolate să crească substanțial, dar chiar și așa, odată infrastructura creată, aceasta trebuie pusă la treabă.

Nu e complicat și e chiar eficient atât pentru cetățeni cât și pentru primării. Voi ajuta colegii mei din filialele locale din județ, dar și pe cei interesați de subiect, să înroleze primăriile pe această platformă.

Lăsând la o partea cuantumul taxelor, vă întreb ce experiență ați avut cu ghiseul.ro și dacă v-a ajutat. Eu plătesc de câțiva ani acolo impozitul la mașină și uneori… chiar amenzile de circulație… (mai greșesc și eu în trafic) și consider foarte utilă această facilitate pusă la dispoziție de statul român.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img