vineri, 29 martie, 2024

Descoperă povești despre frumusețea aurului și strălucirea diamantelor în noul magazin Desiree Jewellery, din Iulius Mall Iași!

Distribuie:

Publicat:

În Iulius Mall Iași, povestea bijuteriilor ce captează cele mai frumoase momente din viața persoanei care le poartă continuă cu un nou capitol, pentru că s-a inaugurat magazinul Desiree Jewellery. În colecțiile din noua locație regăsești bijuterii din aur, care să-ți aducă acel summer glow pe care îl cauți, dar și o mulțime de alte piese cu diamante spectaculoase, ce se potrivesc cu toate stilurile, atât cu cele clasice, cât și cu cele moderne.

Recent, Desiree Jewellery s-a inaugurat la parterul Iulius Mall Iași și propune colecții de bijuterii care captează toate privirile. De la seturi cu design atemporal, ce se potrivesc oricărui stil, oriunde și oricum ar fi purtate, la inele clasice, cu un twist modern, brățări ce vor adăuga ținutelor tale accente subtile de strălucire și vitalitate, la broșe care îți vor pune și mai bine în evidență outfit-urile și cercei statement, toate pot fi achiziționate din noul magazin.

Piesele se disting prin designul care îmbină clasicul și contemporanul, precum și prin finețea execuției care combină atât de frumos aurul cu pietrele prețioase și semiprețioase și care oferă o semnificație aparte fiecărei bijuterii.

În concordanță cu bijuteriile expuse, noua locație își întâmpină clienții într-un spațiu exclusivist, reprezentativ pentru rafinamentul pe care îl promovează și în care toți cei care trec pragul pot descoperi stilul care li se potrivește.

Pe lângă Iulius Mall Iași, bijuteriile Desiree Jewellery mai pot fi descoperite și în alte locații IULIUS, Palas Iași, Iulius Town Timișoara și în Iulius Mall Cluj, și ajută oamenii să creeze momente magice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img