marți, 19 martie, 2024

Descopera ce filme ruleaza la Cinema City in Iulius Mall Iasi!

Distribuie:

Publicat:

Atenție, motor, acțiune! Iulius Mall Iași te așteaptă la Cinema City cu filmele momentului la calitate premium, popcorn delicios și răcoritoare. Intră pe site, alege filmul preferat și rezervă-ți locul la Cinema City în Iulius Mall!

Nu rata filmele din perioada 15 – 17 iunie 2021!  Fie că preferi acțiunea, misterul, comedia, thriller-ul sau animațiile, la Cinema City din Iulius Mall Iași rulează pelicule destinate să mulțumească toate preferințele cinematografice. „Cruella” te va duce în Londra anilor 1970, unde o creatoare de modă devine obsedată de pielea câinilor, în special de cea a dalmațienilor.

Rezervă-ți biletul și descoperă traseul parcurs de Cruella! Dacă preferi genul thriller, vino la Iulius Mall Iași și vezi „A Quiet Place Part II”, unde vei fi martor la lupta pentru supraviețuire a unei mame și a celor trei copii ai săi! Pe agenda Cinema City mai sunt și următoarele pelicule: „Boss Level: Capcana Timpului”, „Godzilla VS. Kong”, „Trăind printre demoni: e mâna diavolului”, „Altarul”, „Hitman`s Bodyguard 2: Nevasta asasinului”, „Mortal Kombat”. 

Cei mai mici vor afla povestea lui „Peter Iepurașul: Fugit de acasă!”, care pleacă din grădina ce îi era cămin și ajunge în oraș, unde își face prieteni noi. Pe ecranele Cinema City din Iulius Mall Iași vor rula și peripețiile prin care trec „Tom și Jerry”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img