marți, 16 aprilie, 2024

Descoperire macabră în portul Constanța. Trupul unui bărbat a fost găsit plutind pe apă

Distribuie:

Publicat:

Trupul unui bărbat care plutea pe mare a fost zărit, în această dimineață, de către un marinar, în Portul Constanta.

Marinarul a anunțat imediat, prin radio, Căpitănia, care a chemat poliția și pompierii pentru a scoate trupul neînsuflețit din apă.

Mai multe echipaje de urgență au ajuns pe chei, iar bărbatul a fost scos pe mal.

Din păcate, acesta era deja mort iar medicii de la ambulanta nu au mai putut face nimic pentru el. 

Politia a început ancheta iar procurorii vor încerca să afle cu exactitate ce s-a întâmplat, daca a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.

Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții.

”În această dimineață, în jurul ore 08:15, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi maritime au fost sesizați  prin apel la 112 că o persoană ar pluti în acvatoriul portului Constanța. De îndată polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani. 

Conform primelor cercetări, s-a constatat că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului, iar trupul acestuia urmează a fi ridicat și transportat în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img