vineri, 29 martie, 2024

Descoperire macabra a autoritatilor! Un barbat a fost gasit carbonizat in propria masina

Distribuie:

Publicat:

Duminica macabra intr-o localitate din Salaj. Autoritatile au descoperit. intr-o masina care a luat foc, trupul carbonizat a-l unui barbat. Descoperirea a fost facuta in localitatea Arhid, iar autoritatile continua cercetarile

"Duminica, la ora 22,45, Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina la un incendiu la un autoturism aflat in localitatea Archid. In momentul sesizarii, incendiul se manifesta in partea din fata a masinii La fata locului s-a deplasat si SMURD Sarmasag. In masina a fost gasit decedat un barbat de 54 de ani, din Coseiu, cadavrul acestuia fiind carbonizat. Cauza probabila a incendiului este de natura electrica", a declarat luni, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi.

Mai multe surse prezente la fata locului in momentul aprinderii masinii au declarat ca motorul era supraturat, iar soferul inconstient. Trupul barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru a se stabili cauza decesului. Pompierii, impreuna cu politia, continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cauzele producerii incendiului si cauza decesului persoanei aflate in autoturism.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img