miercuri, 24 aprilie, 2024

Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Dr. Jill Biden

Distribuie:

Publicat:

Întâlnirea dintre Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, şi soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, a atras numeroase reacții în mediul online și nu numai. Și, așa cum era de așteptat, ținute purtate de cele două doamne au fost analizate și comentate de toată lumea.

Carmen Iohannis reușește să impresioneze cu ținutele pe care le poartă la evenimentele importante. Deși a primit și critici cu mai multe ocazii, nu mai este pentru nimeni un secret faptul că în spatele ținutelor Primei Doamne a României se află designerul Andreea Tincu. Colaborarea dintre designerul Andreea Tincu și Carmen Iohannis este una de lungă durată, drept dovadă durează încă din primăvara anului 2015.

După întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Dr. Jill Biden au apărut numeroase informații cu privire la rochia cu imprimeu floral purtată de soţia preşedintelui României, inclusiv cu privire la prețul acesteia, lucru larg comentat.

Designerul Andreea Tincu a povestit însă pe pagina ei de Facebook ce se întâmplă cu ținutele pe care le realizează pentru Carmen Iohannis, nefiind prima dată când face aceste precizări.

„Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante.

Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împaratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către solista Diana Bucur, când am realizat împreună campania eşarfei ‘Oda Bucuriei'”, a mai spus designerul, pe pagina sa de Facebook.

Nu este pentru prima dată când Andreea Tincu vorbește despre colaborarea cu Carmen Iohannis. În trecut, aceasta a declarat în exclusivitate pentru ELLE că se bucură de faptul că îi poartă creațiile.

„Este o colaborare frumoasă și mă bucur că soția Președintelui României poartă design românesc. Este o onoare și o recunoaștere frumoasă a calității creației noastre românești.”

De asemenea, Andreea Tincu ne-a mai precizat că „Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este ca la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img