vineri, 26 aprilie, 2024

Destin frant la 19 ani! O tanara a murit de cancer, dupa ce a ignorat aceste simptome! Cand a ajuns la medic a fost prea tarziu! Familia e devastata

Distribuie:

Publicat:

O tanara in varsta de 19 ani s-a stins din viata din caza cancerului de colon. Ea a mers la medic, insa, din nefericire, a primit medicamente care nu aveau legatura cu starea ei de sanatate.

Megan Pryd, o adolescenta de 19 ani, din Anglia, a fost diagnosticata cu o forma de cancer la colon care era mult prea agresiva si care nu mai putea fi tratata. Cu cateva luni inainte de a primi vestea cutremuratoare, medicul a analizat simptomele tinerei si i-a spus ca este constipata, prescriindu-i un tratament cu laxative.

Durerile severe de stomac au persistat, fapt ce a determinat-o pe Megan sa revina la medic. Din nefericire, insa, el a considerat ca nu este grav si i-a prescris cateva laxative. Ulterior, parintii au dus-o din nou la spital, unde doctorii au presupus ca sufera de apendicita dar, la o analiza amanuntita, i-au gasit un chist pe ovar, scrie mirror.co.uk.

Dupa cinci zile in care a fost supusa diferitelor investigatii si i s-a comunicat ca are o tumoare, tanara a incetat din viata, boala fiind mult prea avansata pentru ca tratamentul sa mai functioneze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img