vineri, 19 aprilie, 2024

Detalii bombă în cazul celor doi studenți uciși la Iași! Am aflat cine l-a trimis pe Ahmed Sami El Bourkadi la vila celor doi studenți în seara crimei și ce a văzut când a ajuns: „S-a speriat și a fugit, bănuia că s-a întâmplat ceva acolo”

Distribuie:

Publicat:

Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană acuzat de dubla crimă din Iași, susține că a văzut dovezile din dosar care demonstrează nevinovăția suspectului principal.

Avocata lui Sami, principalul suspect al dublei crime din Iași: „Există certitudinea că a mai fost o persoană.”

Sami este, până acum, singura persoană, cu identitate confirmată de anchetatori, care a mai fost prezentă în data de 8 decembrie, în vila din cartierul Moara de Vânt, locul în care Youssef Ajniyah și iubita lui, Vanesa Burlacu, au fost găsiți morți o zi mai târziu.

După mai multe cercetări, noua ipoteză, conform căreia o a patra persoană ar fi dat târcoale vilei pe 9 decembrie, pare să se confirme, cel puțin din spusele avocatei lui Sami.

„Există martori care au precizat sau au descris de la bun început aspectele unor persoana străine, care au fost văzute în proximitatea casei. Totodată, s-au prelevat mostre ADN și există certitudinea că a mai fost cel puțin încă o altă persoană la fața locului.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img