vineri, 29 martie, 2024

Detalii CUTREMURATOARE! Motivul SINUCIDERII afaceristului! Mihai Tibu a fost terorizat de CAMATARI? Marturii INCREDIBILE ale apropiatilor! Atentie! Nume SONORE! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dupa moartea afaceristului iesean Mihai Tibu ies la iveala amanunte de-a dreptul socante • Barbatul si-a pus capat zilelor si a lasat un bilet de adio • Totusi, in legatura cu moartea sa exista cateva zvonuri care s-au dovedit a fi intr-un final adevarate • Afacerea lui Tibu a mers o perioada ca pe roate, insa, la un moment dat, acesta a inceput sa imprumute sume mari de bani, garantand pentru ele cu afacerea sa • Totusi, mai multe persoane apropiate spun ca Tibu a imprumutat bani de la camatari, iar in ultima vreme ar fi fost hartuit

Soc in lumea afacerilor din Iasi. Mihai Tibu, un afacerist cunoscut din Iasi, a fost gasit marti, pe 10 septembrie, spanzurat intr-o anexa de langa vila sa din Tomesti. Tibu era cunoscut ca fiind un afacerist cu mult bun simt, care a reusit intr-un timp relativ scurt sa puna bazele unei afaceri de succes si anume "Domeniile Tibu".

Marti, o vecina de-a lui Mihai Tibu avea sa faca descoperirea socanta. Afaceristul a fost gasit spanzurat cu o centura de o grinda. S-a folosit de o banca si de o caramida pentru a se sinucide.

Dupa ce vecina barbatului a sunat la 112 si a cerut ajutor, un echipaj medical a ajuns in scurt timp la fata locului, dar, din pacate, nu au mai putut face nimic pentru el. Semnele de moarte biologica erau deja instalate. Cadavrul a ramas in "grija" politistilor criminalisti. In urma examinarii nu s-au constatat urme de violenta pe corp, in afara de urma specifica strangularii. "Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului", a precizat Ilinca Ciobanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img