vineri, 26 aprilie, 2024

Detalii exclusive din ancheta deschisă în cazul spargerii casei lui Tzancă Uraganu / Totul a fost filmat

Distribuie:

Publicat:

 

Polițiștii au făcut un cerc de suspecți în cazul spargerii vilei lui Tzancă Uraganu. Anchetatorii au obținut mai multe imagini din timpul jafului.

Judiciariștii care anchetează spargerea vilei din Voluntari care aparține iubiteri lui Tzancă Uraganu au obținut mai multe imagini surprinse, din unghiuri diferite, de camerele de supraveghere din complexul despectiv. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews, că la jaf ar fi participat patru hoți mascați. Aceștia ar fi venit pe jos, de pe câmp, după care au plecat tot pe câmp.
 

Tzancă sprijină și el ancheta Indivizii au intrat în locuință după ce au forțat geamul termopan al ușii de la balcon. Sursele citate au precizat că, după ce manelistul ar fi anunțat că dă 10.000 de euro persoanei care îi spune cine sunt hoții, acesta ar fi transmis o informație legată de faptul că suspecții ar fi din Mogoșoaia, fără a oferi și alte date, mai ales că Mogoșoaia este o localitate plină de hoți. Conform surselor amintite, spărgătorii ar fi furat din locuința lui Tzancă aproximativ 6.000 de euro și un ceas de valoare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img