vineri, 19 aprilie, 2024

Detalii INCENDIARE din minuta de la procesul lui Oprescu – Mai multe interceptari facute de SRI au fost anulate in baza unor decizii CCR. Au ramas cele ale DNA

Distribuie:

Publicat:

Apar detalii incendiare din cadrul procesului care s-a sfârșit cu o  condamnare la închisoare cu detenție pentru fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu. 15 mandate de supraveghere emise în bază unor mandate date de judecători în dosarul lui Sorin Oprescu au fost anulate de magistratul Iosefina Parvu de la Tribunalul București.

Datele apar în minuta deciziei prin care fostul primar al Capitalei a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare. Mai multe interceptări realizate de SRI au fost excluse din dosar.

"Aceste mandate de supraveghere tehnică fuseseră emise în perioadă aprilie-iunie 2015, în partea de debut a anchetei, de judecători de drepturi și libertăți din Tribunalul București. Este vorba de încheieri de ședința prin care magistrații au autorizat procurorii DNA să facă interceptări și înregistrări ale comunicațiilor, respectiv supravegherea video, audio și prin fotografiere a celor implicați în acest caz, inclusiv a fostului primar", conform Ziare.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img