sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Detalii nestiute pana acum despre fetita Andreei Marin! Probleme de sanatate pentru Violeta! Zana a gasit puterea sa vorbeasca: “S-a nascut cu laba piciorului…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin a dezvaluit ca fetita ei, Violeta, s-a nascut cu un mic defect la picior.

 Andreea Marin a gasit puterea sa vorbeasca abia acum despre problemele micutei Violeta. Fetita a facut recuperare in apa, iar apoi s-a dezvoltat corect si normal.

"Există mulţi copii care se nasc cu mici probleme sau mai mari probleme de sănătate. În cazul Violetei, ea era prea lunguţă în burtica mamei şi s-a născut cu laba piciorului spre interior, ar fi avut mari probleme de mişcare ulterior dacă nu făceam această recuperare. Până la şase luni am făcut recuperare în apă, acasă. Cred că a fost determinant lucrul acesta, nu doar pentru faptul că acum merge corect, ci şi pentru faptul că astăzi este în apă ca peştele.  (…) Îi place fotbalul feminin şi apoi înotul. Din primii ani de şcoală face asta. (…) Ei nu îi place bicicleta atât de mult, ei îi place sportul folosindu-se de minge, de alergare. (…) Petrecem timpul în grădină, la joacă afară, în aer liber, în parc, acasă, spunând poveşti la culcare. (…) Este înaltă ca mama ei. M-a ajuns, o să mă şi întreacă", a spus Andreea Marin, citata de revista Viva!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img