vineri, 29 martie, 2024

Detalii noi în cazul polițistei care s-a sinucis în gara din Strehaia! Cu cine a vorbit Adela Loredana la telefon, înainte de a recurge la gestul necugetat

Distribuie:

Publicat:

Adela Loredana a ieșit din biroul de serviciu pentru a vorbi la telefon, chiar înainte de sinucidere. Cine a fost, însă, ultima persoană cu care tânăra a avut o conversație telefonică?

Adela Loredana, o tânără polițistă în vârstă de 25 de ani, și-a pus capăt zilelor în această dimineață, 19 ianuarie, în timp ce se afla la serviciu. Potrivit ultimelor detalii din acest caz, înainte de a recurge la gestul extrem, Adela Loredana a ieșit din biroul de serviciu pentru a vorbi la telefon cu

soțul ei, bărbatul cu care se căsătorise chiar cu câteva luni în urmă.

Adela Loredana s-a sinucis, după ce a vorbit la telefon cu soțul ei

Șeful Adelei a povestit că tânăra a intrat la serviciu la ora 8.00, în această dimineață, iar acesta susține că polițista avea o stare de spirit bună și nu părea că este tristă sau că ar fi măcinat-o ceva.

La puțin timp după începerea programului de muncă, Adela Loredana a ieșit din biroul de serviciu pentru a vorbi la telefon cu soțul său, bărbatul cu care abia se căsătorise în luna septembrie a anului trecut.

Imediat după ce a încheiat apelul telefonic cu soțul ei, tânăra în vârstă de 25 de ani s-a îndreptat către toaleta gării din Strehaia, acolo unde și-a luat viața cu pistolul din dotare.

De precizat este că, echipajele de salvare au sosit de îndată la fața locului, iar Adela Loredana era încă în viață.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img