joi, 25 aprilie, 2024

Detalii șocante din interiorul USR Iași. Cosette Chichirău ascunde un secret teribil. Scandal monumental cu partenerii de la PLUS – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Situație jenantă în alianța USR – PLUS de la Iași. Ceea ce trebuia să fie o dezbatere între cele două formațiuni pentru stabilirea candidatului comun al alianței la Primăria Iași s-a transformat într-un fiasco. Cosette Chichirău a refuzat să mai participe, în timp ce Liviu Iolu și-a prezentat singur programul. Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă în alianță. Chichirău nici nu a fost încă validată de conducerea centrală a USR drept candidatul filialei.

Circ incredibil în sânul alianței USR- PLUS de la Iași. Ieri trebuia să aibă loc o dezbatere între Cosette Chichirău și Liviu Iolu, candidații celor două formațiuni, pentru stabilirea celui care va candida la Primăria Municipiului Iași. Suprinzător însă, Chichirău a declinat invitația, deși cele două părți s-au înțeles în prealabil. Aparent, Chichirău nu acceptă varianta ca PLUS să vină cu un candidat propriu, deși aceasta este formula agreată la nivel central între cele două formațiuni.

Liviu Iolu, candidatul PLUS, a susținut că nu a discutat cu Chichirău, cei de la USR anunțând printr-un mesaj că vor să amâne dezbaterea.

 

CITESTE CONTINUAREA AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img