vineri, 29 martie, 2024

Detalii SOCANTE! Politistul ucis in Suceava a fost MACELARIT in fata a 15 persoane

Distribuie:

Publicat:

Detalii incredibile aparute abia acum despre moartea politistului din gara din Suceava! 15 oameni erau pe peron in momentul atacului, insa doar doi au intervenit! De altfel criminalul este in continuare agresiv cu politistii, astfel incat acestia au fost nevoiti sa il tina izolat dupa gratii.

Agresorul in varsta de 23 de ani a fost arestat preventiv si se afla in arestul Inspectoratului de Politie. Oamenii legii spun ca este deosebit de agresiv si are un comportament imprevizibil. Pentru ca se tem ca poate ataca oricand un alt detinut, politistii au hotarat sa-l lase singur in celula. De altfel, atunci cand intra in celula barbatului oamenii legii isi iau masuri speciale de protectie.

Barbatul l-a injunghiat pe politist de mai multe ori. Socant este ca aceasta crima s-a petrecut sub ochii a 15 martori, insa doar doi dintre ei au intervenit.

Barbatul este cunoscut pentru activitatea sa infractionala atat in tara cat si in strainatate. Fratele acestuia este si el un cunoscut al politistilor. A fost dat in urmarire internationala din cauza unor infractiuni cu violenta comise asupra unor politisti dar si asupra propriei mame.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img