joi, 28 martie, 2024

Detaliul infiorator observat de telespectatorii de la Kanal D pe chipul Elenei Ionescu de la Survivor Romania

Distribuie:

Publicat:

Elena Ionescu participa la ”Survivor Romania”, iar vedeta face tot posibilul pentru a se mentine in forma si pentru a trece, cu brio, de toate provocarile ivite pe parcurs. Insa Elena mai are de infruntat o provocare, iar acesta este legata de… acneea cu care lupta, din rasputeri, de mai multa vreme.

Elena Ionescu – ex-Mandinga – are avea aceste probleme din cauza unui stafilococ auriu. De-a lungul timpului, a recurs la diferite tratamente, in incercarea de a scapa de acnee, numai ca lucrurile sunt mult mai complicate decat par la o prima vedere. O perioada, datorita unui tratament cu antibiotice, Elena a reusit sa invinga acneea, numai ca a urmat o ”revenire” a problemelor, iar ”lupta” este in plina desfasurare, dupa cum au putut constata si telespectatorii emisiunii ”Survivor Romania” dela Kanal D.

”Este fara niciun fel de disconfort, este o relaxare si abia astept sa vad rezultatul final. Asa ca (…) o sa avem alta Elena”, a declarat Elena, in cadrul unei emisiuni TV, in perioada in care incerca, prin diferite tratamente, sa scape de acnee.

Elena Ionescu: ”Asta inseamna sa fii barbat, stii?”

Elena Ionescu si Cezar au aparut extrem de apropiati in fata telespectatorilor care urmaresc ”Survivor Romania”, iar acestia au tras concluzia ca nu este imposibil sa se intample ceva la nivel sentimental. Poate ca nu este decat o simpla apropiere ”colegiala”, insa imaginile inregistrate au ridicat foarte multe semne de intrebare si au facut loc speculatiilor.

”Iti multumesc din suflet, Elena”, i-a spus Cezar, ”sa dea Dumnezeu sa fie bine”. Iar Elena Ionescu, dupa cum s-a putut observa pe filmarea de la Kanal D, s-a cuibarit, efectiv, la pieptul acestuia. ”Incet, incet, lucrurile se vor aseza”, a mai spus Cezar, in timp ce Elena Ionescu  a replicat. ”Sa ramai asa, Tatiana trebuie sa fie mandra de tine”. ”Ai vazut ca am tinut cu toata lumea, am fost egal”, a continuat Cezar, iar Elena Ionescu i-a marturisit ca, din punctul ei de vedere, este singurul care merita sa ramana in competitie pana la final. ”Asta inseamna sa fii barbat, stii? Asta inseamna sa fii om, in primul rand”, a mai spus Elena Ionescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img