vineri, 29 martie, 2024

Devotament pana la capat! Un caine, orb si surd, a stat langa o fetita care s-a ratacit timp de 15 ore

Distribuie:

Publicat:

Max, un caine batran, surd si partial orb, dar extrem de loial, a ramas timp de 15 ore alaturi de o fetita de trei ani care s-a ratacit in oraselul australian Warwick. Aurora a fost data disparuta din fata casei sale din Warwick vineri dupa-amiaza, in jurul orelor 15.00. Animalul de companie al bunicilor ei, un caine de cireada australian in varsta de 17 ani, a urmat-o pe fetita dupa ce a parasit curtea casei si nu s-a despartit de ea toata noaptea, dormind alaturi de micuta cand temperatura a scazut la 15 grade Celsius, potrivit The Australian. 

CITESTE SI: 'Hachiko' din Romania – povestea dramatica a catelului care isi asteapta stapanul de luni intregi
 
In jur de 100 de politisti, voluntari si membri ai serviciilor de urgenta s-au mobilizat pentru a o cauta pe Aurora in preajma casei care se afla intr-o zona montana. Sambata dimineata, bunica fetitei, care isi striga nepoata, a auzit un raspuns slab. „Cand am auzit-o strigand «bunico», am stiut ca e ea. Am urcat muntele si cand am ajuns sus, a venit cainele la mine si m-a condus direct la ea“, a povestit bunica fetitei. Aurora a fost gasita la aproximativ doi kilometri de casa, pe un teren care se afla tot in proprietatea familiei, prezentand cateva taieturi si zgarieturi minore. 
 
„Zona din preajma casei e muntoasa, terenul fiind destul de dificil de parcurs, asa ca a avut mult de mers alaturi de cainele care i-a fost loial. Si tinand cont ca vremea a fost rece peste noapte si ca a plouat, suntem norocosi ca fetita este teafara“, a declarat seful serviciului de urgenta. Max a fost declarat de Politia din Queensland caine de politie onorific. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img