marți, 16 aprilie, 2024

Dezamagire teribila pentru familia lui ADRIAN MINUNE! Ce note a luat fiica manelistului la Evaluarea Nationala!

Distribuie:

Publicat:

Dezamagire mare astazi in familia lui Adrian Minune, dupa ce Adriana Simionescu, fiica cea mijlocie a manelistului, a obtinut doar 3.50 la Matematica si 6.40 la Limba si literatura romana, media generala fiind 4.95.

Tanara a studiat la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, dovada ca este si ea preocupata de muzica, la fel ca tatal, dar si sora ei mai mare. Notele afisate azi sunt cele inainte de contestatie, asa ca, in cazul in care vor dori recorectarea lucrarilor, copiii vedetelor pot obtine sutimi in plus sau in minus. Contestatiile se depun azi, 26 iunie, pana la ora 20, iar pe 30 iunie se vor publica rezultatatele finale la Evaluarea nationala 2017.

Nu doar fiica manelistului a fost singura care a avut emotii astazi! Fiul mijlociu al lui Dan Bittman, dar si frumoasa Inoke, fiica lui Cabral din casnicia cu Luana, au trecut prin probele de foc. Adriana, desi este doar o adolescenta, are deja o viata plina, nu doar pentru ca urmeaza pasiunea mostenita in familie pentru muzica, dar si pentru ca are un iubit, alaturi de care se pozeaza des, postand apoi fotografiile pe contul ei de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img