vineri, 29 martie, 2024

Dezastru la echipa nationala:Sapunaru are 5 dinti rupti, Grigore are fractura nazala, Chipciu are ruptura

Distribuie:

Publicat:

Nationala lui Christoph Daum s-a facut de ras in Kazahstan. Nu a reusit sa bata o echipa din lumea a treia a fotbalului. A fost 0-0, dar problemele au fost si mai mari. Trei jucatori au suferit accidentari foarte grave.

Dragos Grigore a iesit in minutul 26 in urma unui duel cu un adversar. Verdictul medicilor este crunt: fractura de piramida nazala, ceea ce inseamna ca urmeaza o lunga perioada de pauza.

Nici Alex Chipciu nu a scapat mai bine. A fost inlocuit la pauza, dupa ce a jucat minute bune accidentat. Medicii l-au anuntat ca are ruptura musculara.

Cristian Sapunaru a fost dus la spital la finalul meciului, dupa ce a continuat cu greu jocul, in urma a doua lovituri dure primite in repriza secunda. Prima data a primit, in saritura, un cot in ceafa. A revenit pe teren, dupa ce a primit ingrijiri medicale. Peste scurt timp, in minutul 74, a fost lovit violent cu capul in barbie, in timp ce incerca sa blocheze un adversar care avea mingea la picior. A petrecut momente bune cazut pe gazon, dar a reusit sa se ridice si sa continue. In urma loviturii jucatorul s-a ales cu sase dinti sparti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img