vineri, 26 aprilie, 2024

Dezavantajele pariatului direct în agenţii

Distribuie:

Publicat:

Pentru cei care nu se descurcă deloc cu tehnologia şi nu sunt fanii caselor de pariuri on-line, parierea off-line rămâne singura variantă. Pariatul direct în agenţii are avantajele lui. Retragi câştigurile mai uşor, pariezi mai simplu, socializezi şi interacţionezi direct cu personalul agenţiei. Dincolo de aceste avantaje ai şi o mulţime de dezavantaje dacă alegi să pariezi direct în agenţii.

Care sunt principalele dezavantaje ale pariatului direct în agenții?

Pariatul online vine la pachet cu o mulțime de avantaje. Acestea au fost lansate tocmai pentru a evita lista de dezavantaje pe care le întâlnim în agențiile fizice. Una dintre cele mai cunoscute agenții offline este Fortuna, cu o prezență solidă în mediul online. Vezi ghidul Fortuna deschidere cont și profită de avantajele pariatului online de oriunde te-ai afla. Iată care sunt cele mai întâlnite astfel de dezavantaje:

· Depinzi de programul agenţiei

E poate cel mai mare şi mai neplăcut dezavantaj. Spre deosebire de pariurile on-line, care pot fi făcute la orice oră, de pe orice dispozitiv, de oriunde te afli, pariurile direct în agenţii vor putea fi realizate doar în timpul programului.

· Aglomeraţia din agenţii

Alt inconvenient al pariatului direct în agenţii tine de aglomeraţie. În funcţie de popularitatea agenţiei şi de numărul de pariori care vin să îşi încerce norocul pe diverse evenimente sportive vei putea avea surpriza să găseşti agenţii extrem de aglomerate, în care nu te vei simţi deloc în largul tău, mai ales în contextul pandemiei.

· Taxele mari percepute în off-line

Ai taxe de 5% din miză, 1% din câştig de cele mai multe ori. În on-line aceste taxe sunt poate mai mici sau nu există, deci e mai avantajoasă parierea on-line. Acesta e un alt motiv pentru care sunt mai puțini pariori în agenții.

· Rişti să nu poţi paria mereu

În agenţii ar putea să fie coadă, să fie probleme cu alimentarea cu energie electrică, defecţiuni tehnice şi ratezi anumite evenimente şi pariuri care ţi-ar fi putut aduce sume importante de bani cu titlu de câştig.

· Operatorii mai pot greşi

Indiferent câte pronosticuri ai pe bilet se mai pot strecura şi greşeli. E omeneşte să greşeşti, iar dacă sunt mulţi clienţi şi presiunea este mare pe operator greşelile vor tot apărea. În on-line riscul de greşeli e mai mic pentru că intervin sistemele de siguranţă şi de verificare a informaţiilor afişate, a cotelor, deşi şi acolo putem avea astfel de greşeli, dar mai rar. Este bine de ştiut că orice greşeală pe bilete poate însemna pierderi pentru noi, aşa că e bine să fim mereu vigilenţi când pariem direct în agenţii şi să verificăm atent biletul după emitere. Plus că se modifică o cotă, mai multe, fără anunţ prealabil.

· Agenţiile off-line se află în zone periculoase

Nu vei vrea să te deplasezi în centru sau la marginea oraşului mereu ca să pariezi. De regulă sunt agenţii în fiecare cartier, însă dacă eşti într-o zonă cu probleme s-ar putea să nu îţi doreşti să mergi acolo

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img