vineri, 19 aprilie, 2024

Dezbatere publică pe tema atribuirii serviciului public de transport județean persoane la CJ Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Transportatorii de persoane prin curse regulate din județul Vaslui au participat la o dezbatere publică în sala ”Ștefan cel Mare” a Consiliului Județean Vaslui.

În cadrul dezbaterii au fost prezentate modalităţile de atribuire a serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate și a documentaţiei de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 2022 -2032 în județul Vaslui.

Proiectul de hotărâre a fost inițiat de președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, și a provocat o serie de discuții, existând transportatori care au solicitat ca atribuirea traseelor să se facă pe grupe și nu prin curse regulate, aceștia făcând mai multe recomandări pentru îmbunătățirea proiectului de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Vaslui nr. 210/2021 privind aprobarea Studiului de oportunitate și a modalităţii de atribuire a serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate.

În final, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a precizat că va ține cont de recomandările transportatorilor, astfel încât traseele să fie acoperite în totalitate pentru perioada 2022-2032.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img