joi, 25 aprilie, 2024

Deziluzie! HC Vaslui-HC Odorhei 19-31 (13-14)

Distribuie:

Publicat:

In fata unei sali pline, HC Vaslui n-a rezistat decat o repriza in fata Odorheiului, care a profitat din plin de gafele de juniori ale adversarilor, obtinand o victorie mai mult decat concludenta. Practic, vasluienii s-au batut cu propriile arme, incapabili sa gestioneze fazele de atac. Nici Odorheiului nu i-a venit sa creada ca pleaca acasa cu o diferenta asa de mare pe tabela.

Prima repriza a fost una spectaculoasa, cu HC Vaslui in prim plan, chiar daca startul i-a apartinut echipei oaspete. Vasluienii au reusit sa intoarca handicapul din primele minute, revenind de la 2-4, la 6-4. Odorhei a refacut echilibrul, iar elevii lui Sandu Iacob, impinsi de minunatul public, s-au distantat pe tabela in partea a doua a reprizei, scor 12-10.

Finalul a fost modest, cu erori pe faza de atac, astfel ca oaspetii merg la vestiare la adapostul unui gol, scor 13-14.

Debutul reprizei a doua apartine echipei vizitatoare, care profita la maxim de jocul confuz al vasluienilor, distantandu-se imediat pe tabela, scor 14-18 (min.35).

Nici time-out-ul cerut de Sandu Iacob nu a adus mai multa consistenta in atac, HC Odorhei distantandu-se la cinci goluri, scor 22-17, inaintea ultimului sfert al meciului.

Cu sase goluri in 25 de minute, este imposibil sa emiti pretentii la un rezultat pozitiv. Vasluiul nu a avut nicio coerenta la constructia fazelor de atac, oferind celor aproape 700 de spectatori un meci de juniori, cu niste jucatori care invatau atunci abc-ul tehnico-tactic, intervenind multumirea ca mai bifeaza inca o infrangere la o diferenta ametitoare, scor 19-31.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img