joi, 28 martie, 2024

DEZVALUIRE SPECTACULOASA facuta de Victor Ponta: ‘Gabriel Oprea mi-a luat livretul!’

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Oprea a acuzat că partidul lui Victor Ponta, Pro România, e un partid al serviciilor secrete! Fostul premier i-a răspuns nașului său, luni seara, la TVR 1, la emisiunea lui Ionuț Cristache. ”Poate a vrut să spună un partid de inteligenți și i-a ieșit altceva.”, a glumit Ponta, care a făcut o dezvăluire spectaculoasă.

Conform actualului lider Pro România, Oprea i-a luat livretul militar și a încercat să îl urce în grad. A reușit până la cel de căpitan, după care Ponta s-a opus.

”Nu vreau alianță cu Gabriel Oprea, e un om serios, îi mulțumesc și i urez numai bine. Poate a vrut să spună inteligenți și nu i-a ieșit. Are o supărare mai veche pe mine. Eu am făcut armata la Lugoj, mi-a luat livretul, m-a făcut căpitan de justiție, pentru că am fost procuror. Eu i-am zis că nu vreau mai mult.”, a declarat Ponta.

Declarațiile lui Gabriel Oprea despre Pro România și Plus au fost făcute în acest week-end.

“”Partidele Pro România și PLUS sunt partide de “Intelligence”. Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, eu știu ce înseamnă munca de teren. Am lucrat cu Victor Ponta, i-am botezat și copilul. Un om foarte deștept, a avut o guvernare foarte bună, la care l-am sprijinit, am pus și noi umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, cred că trebuie să se ridice în picioare, fiindcă eu am fost de cuvânt, am fost serios, nu l-am trădat și poate că mi s-a schimbat si destinul (mi s-au construit dosare politice) pentru ca i-am stat alaturi pana la capat lui Victor Ponta, un foarte bun și abil politician.”, a spus Gabriel Oprea, sâmbătă, la Reuniunea Regională a UNPR de la Borșa (Maramureș).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img