vineri, 29 martie, 2024

Dezvaluiri despre protestatarul bataus din Piata Victoriei. Cine este agresorul batranului de 71 de ani

Distribuie:

Publicat:

Un incident socant s-a petrecut sambata in Piata Victoriei, la cativa pasi de sediul Guvernului. Un batran de 71 de ani, Alexandru Tiurbe, a fost lovit cu bestialitate si pus la pamant de un protestatar, dupa ce intre cei doi a avut loc un schimb de replici dure.

Cel care a provocat totul a fost Sandu Matei alias Sandy, un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, care a incercat sa obtina de la batran o reactie referitoare la protestele care erau in desfasurare la acel moment in Piata Victoriei. In urma incidentului, protestatarul bataus s-a ales cu o amenda de 1000 de lei.

Potrivit Antena3, protestatarul bataus nu este la prima abatere. Acesta are in palmares opt amenzi pe Legea 60 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice si un dosar penal pentru infractiunea de distrugere. De asemenea, potrivit unor surse guvernamentale, protestatarul Sandu Matei, ironie sau nu, este un asistat social. Potrivit surselor citate, agresorul Sandu Matei s-a pensionat in anul 2006, dupa o vechime in munca de 5 ani, pe caz de boli diverse: astm, tahicardie, tulburari de personalitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img