News Flash:

Dezvaluiri din ancheta accidentului din Muntenegru: Firma de transport nu detine licenta

1 Iulie 2013
3682 Vizualizari | 0 Comentarii
accident muntenegru 27470600
Firma care a transporta romanii implicaţi în accidentul din Muntenegru nu deţine licenţă, iar compania de la care această firmă a închiriat autocarele are licenţă în alt judeţ, fapt interzis de lege. Proprietarul celor două societăţi riscă să fie cercetat penal.

Cele două firme deţinute de Ştefan Grigore aveau probleme. Astfel, Gregory Tour, firma care avea autocarele, are licenţă de transport pe judeţul Ilfov, deşi sediul social se află în Bucureşti.

"Firma de transport are o licenţă valabilă atat pentru firmă, cat şi pentru autocare. Licenţa a fost obţinuţă în judeţul lfov, iar sediul firmei este în Bucureşti. Este adevărat că am omis să anunţăm Autoritatea Rutieră Romană", a declarat Ştefan Grigore.

Cea de-a doua firmă, Gregory Holiday, care a efectuat transportul în Muntenegru, nu are deloc licenţă de la ARR. Cu toate acestea, proprietarul se scuză şi spune că poate folosi autorizaţia de la cealaltă firmă. Potrivit legislaţiei aflate în vigoare, acest lucru este ilegal.

Cu toate că nu a avut toate actele în regulă, societatea de transport a fost evitată de inspectorii ARR, care nu au efectuat niciun control în ultmii ani la firmele deţinute de Ştefan Grigore. "In ultimii ani nu am avut controale de la ARR, dar coordonatorul de transport ştia aceste lucruri", a spus Ştefan Grigore.

Ancheta din Muntenegru se va termina luni, cand vor fi publicate concluziile autorităţilor din această ţară, dar şi cine era la volan în momentul accidentului.

In urma tragediei din Muntenegru, 18 romani au murit şi alţi 29 au fost grav răniţi.

accident muntenegru firma transport licenta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1001 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041583 (s)