joi, 25 aprilie, 2024

Dezvaluiri exclusive! Cum a trait Bianca de la ”Puterea Dragostei” zilele de dinaintea Marii Finale! ”Mi-a fost chiar rau”

Distribuie:

Publicat:

Mai exact, ne-a mărturisit Bianca de la ”Puterea Dragostei” imediat după ce s-au încheiat filmările pentru Marea Finală a emisiunii, lucrurile s-au complicat enorm pentru ea în ultima perioadă.

”Ultima perioadă a fost una grea”, ne-a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”,  imediat după ce, fericită nevoie mare, a primit premiul Marii Finale, a doua oară. Iar când spune perioadă grea, se referă la adaptarea la România și, în special, la București. ”M-am mutat aici, în București. Este greu, mai ales că nu l-am avut pe Livian lângă mine…. Oricum, în ultimele două săptămâni, așa cum m-a sfătuit și el, m-am ocupat, zi de zi, de lucuri care mă priveau doar pe mine, m-am ocupat de mine. Mi-am amenajat apartamentul, mi-am vândut din haine, m-am ocupat de mine așa cum am știut eu mai bine. Îmi propusesem ca, zi de zi, să rezolv măcat o problemă pentru mine”, ne-a destăinuit Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img