vineri, 29 martie, 2024

Dezvaluiri INCREDIBILE! Ce poate face CIA cu telefonul tau

Distribuie:

Publicat:

WikiLeaks a deconspirat cel mai nou dispozitiv-spion. Este vorba despre un presupus instrument de hacking al CIA care permite redirectionarea mesajelor SMS. Numit “Highrise”, instrumentul de spionaj este cel mai recent dezvaluit intr-o serie de scurgeri numite “Vault7“, despre care WikiLeaks sustine ca vin din interiorul CIA, informeaza RT.
“Highrise” ofera o functie de redirectionare pentru mesajele SMS. WikiLeaks sustine ca acest lucru poate fi folosit de CIA pentru a comunica intre implanturi si posturi de ascultare. Dezvaluirea include un document de 12 pagini, un ghid de utilizare pentru “Highrise”, recunoscut ca fiind parte a Centrului de Operatiuni de Informatii al CIA. Este descris in document ca o aplicatie Android pentru dispozitive mobile care ruleaza de la Android 4.0 pana la 4.4.

Caracteristicile Highrise sunt descrise ca incluzand un canal de comunicare intre un operator de camp si un post de ascultare si capacitatea de a autentifica comunicatiile securizate pe internet.
Aplicatia trebuie executata manual cand este instalata pentru prima data. Dupa repornire, aceasta va rula automat, conform ghidului de utilizare. Apare ca o aplicatie pe dispozitivul vizat cu numele TideCheck. Parola pentru a instala aplicatia este “inshallah”, conform documentelor. “Inshallah” este traducerea in limba araba a expresiei “Voia lui Dumnezeu“. WikiLeaks a lansat scurgerile de informatii “Vault7” din martie. Saptamana trecuta s-a lansat “Bothan Spy“, despre abilitatea de a fura parolele si de a spiona datele trimise prin retele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img