joi, 25 aprilie, 2024

Dezvaluiri incredibile facute in direct la televizor de George Tal: „Daniela Gyorfi doarme fara lenjerie intima”

Distribuie:

Publicat:

Daniela Gyorfi si George Tal se iubesc de peste un deceniu si formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Recent, cei doi au raspuns unor intrebari mai incomode, in direct, la televizor.

George Tal a spus ca Daniela Gyorfi „doarme fara lenjerie intima noaptea” si ca este pregatit oricand sa faca al doilea copil.

„Da, este adevarat ca Daniela doarme fara lenjerie intima noaptea. Daca e sa fie, da, pot sa spun ca eu sunt pregatit zi si noapte pentru al doilea copil. Ea e foarte geloasa, asa e”, a spus Tal la emisiunea Acces Direct.

De asemenea, Daniela Gyorfi a oferit si ea cateva detalii picante din relatia ei cu George Tal. Artista a declarat ca nu mai vrea al doilea copil si ca este geloasa.

„Suntem impreuna de 12 ani. Dorm fara lenjerie cand dorm cu George, nu cu Maria. Am 50 de ani, nu mai e de al doilea copil. Inainte el era dusmanos, eu eram mai maimutica si ne trecea. El nu tine suparare, eu asa zic. Sunt femei care trec peste orice, dar eu nu. Raspund nu, dar este da (nr. daca a inselat-o). N-am vazut, dar de aflat am aflat. Nu uitati ca am fost despartiti cateva luni, ce era sa faca. La inceput m-a cerut de la mama, dar el a fost casatorit in Germania ii trebuiau niste acte, apoi s-a nascut Maria si n-am mai vrut”, a spus Daniela Gyorfi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img