joi, 25 aprilie, 2024

Dezvaluiri neasteptate! Cand va avea loc nunta dintre Gina Pistol si Smiley

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol este unul dintre cei mai longevivi iepurasi Playboy. Aceasta a intrat in atentia producatorilor TV odata cu aparitia ei in celebra revista pentru barbati. Ajunsa la 37 de ani, ea a trecut prin mai multe dezamagiri din punct de vedere sentimental, dar acum pare sa-si fi gasit linistea alaturi de Smiley.

Mai intai s-a zvonit ca Gina ar fi insarcinata, motiv pentru care acum intrebarea care sta pe buzele tuturor este pe cand nunta. Vedeta Antenei 1 pare ca si-ar dori sa se intample cat mai rapid fericitul eveniment, dar nici nu vrea sa puna presiune pe iubitul ei.

Astfel ca atunci cand este intrebata de jurnalistii mondeni despre acest subiect, ea alege mereu un raspuns diplomat. “De maritat nu stiu, nu imi fac planuri! Sunt sigura ca Dumnezeu are el grija si de asta. Consider ca in viata nimic nu este intamplator! Am momente cand sunt fericita, am momente cand am motive de suparare sau de tristete, sunt un om normal. Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai intunecata zi incerc sa vad lumina de la luna sau de la stele”, a declarat Gina Pistol pentru click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img