vineri, 29 martie, 2024

Dezvaluiri scandaloase despre moartea Malinei Olinescu. Mesaje si in informatii pe care politia nu le-a prezentat

Distribuie:

Publicat:

Calin Geambasu, prietenul si colegul de scena al Malinei Olinescu face lumina in cazul mortii Malinei Olinescu. Potrivit artistului, un singur motiv a determinat-o pe cantareata sa isi puna capat zilelor.

Dezvaluirea a fost facuta de fostul sau coleg de scena, Calin Geambasu in emisiunea „Editie de weekend”.

"Avea deceptii pe plan sentimental, fiindca in rest ii mergea peste medie. Era foarte, foarte sensibila legat de relationarile pe plan intim. Ea isi dorea idealul. Ea nu voia sa incerce multi parteneri, ea voia sa aiba un partener si ala sa fie al ei. Au aparut elemente in urmatoarele 2-3 zile de care nu aveam habar. Intalniri programate a doua zi, mesaje pe care nu le-a prezentat politia.

La IML avea echivalentul a doua beri si a doua pastile de calmare. Probabil a avut o cearta cu iubitul si a luat cele doua pastile sa se linisteasca. in concluzia lor: in urma acestui amestec e posibil sa fi confundat patul cu balconul, pentru ca acele pastile sunt halucinogene. De aceea probabil erau si papuceii de casa: stangul si dreptul si Malina a disparut dupa o balustrada", a declarat Calin Geambasu.

Vezi si S-a tot spus ca a fost violent si cu Andreea Marin, si cu Cristina Topescu. Stefan Banica a vorbit pentru prima data despre asta

Stefan Banica Junior a explicat, intr-un interviu, care a fost cel mai deranjant lucru pe care l-a citit despre el.

Stefan Banica Junior, care anul acesta s-a casatorit in mare secret cu cantareata Lavinia Pirva, a acordat un interviu pentru Formula As.

In cadrul acestuia, Stefan Banica Junior a explicat care a fost cel mai dur si neadevarat lucru care s-a scris despre el.

Este vorba de momentul in care a fost acuzat de violenta in relatia pe care a avut-o cu fosta prezentatoare de televiziune Cristina Topescu, fiica celebrului comentator sportiv Croistian Topescu.

“In anii ’90, in presa a aparut un articol care m-a socat prin neadevarul lui, un articol foarte urat despre mine si Cristina Topescu, cu care formam, la vremea aceea, un cuplu: in esenta, se vorbea despre violenta mea. Crede-ma: mi s-a parut ceva ingrozitor, o forma de a intra cu bocancii in viata intima a unui om, mai ales ca tot ceea ce era scris acolo era, de la cap la coada, o minciuna sfruntata. Ma tot intrebam: “De ce? De ce?”

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img