vineri, 26 aprilie, 2024

Dezvaluirilea SOCANTA a unui dependent de cocaina: Mi-am suflat NASUL si mi-a cazut o bucata de CARNE – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ian Higginson, in varsta de 44 de ani, din Wythenshawe, Manchester, nu mai este dependent de drogurile care i-au distrus sanatatea, scrie The Daily Mirror. Acesta a devenit „sclavul” cocainei in urma cu 25 de ani. „Dependenta mea a inceput cand m-am mutat in sud. Am devenit insotitor de bord si faceam curse lungi in Caraibe. In Jamaica, cocaina era pretutindeni si cu cat stateam mai mult intre zboruri, cu atat mai des aveam acces la droguri.

Am cunoscut un tip care importa cocaina si in Jamaica am fost la el, unde m-am aprovizionat serios. Dependenta a inceput sa ma afecteze foarte tare. In Marea Britanie, lucram chiar si in zilele liber, ca bouncer de discoteca, unde castigam multi bani si prizam cocaina pentru a ramane treaz. Cheltuiam 3-400 de lire sterline pe saptamana, uneori chiar si 1.000. Am infiintat afaceri de succes, dar toti banii ii dadeam pe droguri. Cand a murit mama, mi-a lasat casa, care valora 160.000 lire sterline – am cheltuit jumatate din bani din vanzare pe cocaina. Mi-a ruinat fiecare relatie, deoarece puneam cocaina pe primul plan”, a continuat barbatul.

In 2016, Ian a ajuns la spital, din cauza dependentei. „Mi-am suflat nasul si mi-a cazut o bucata de carne”, a declarat acesta. „Am fost dezgustat. Durerea era atat de mare, dar tot am tras cocaina pentru a scapa de ea. Am ajuns in stare foarte precara in spital, au zis ca am infectie la creier, cancer, dar nasul meu arata prea rau pentru a stabili exact daca rana este cancerigena sau nu”.

Lee a trecut prin doua biopsii si i-a cazut nasul, la propriu. A descoperit ca avea o alergie la cocaina si asta impiedica vindecarea nasului. In ciuda acestui lucru, el a continuat sa prizeze ani la randul, pana cand a decis sa renunte la droguri. „Mi-a ajuns”, a adaugat barbatul. „Eram dezgustat ca trebuie sa pun cocaina in fata celorlalte lucruri. Sunt curat din iunie 2018. Nu mai simt nevoia sa iau, am fost in camere unde oamenii luau cocaina si am iesit. Nu ma mai intorc acolo”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img