sâmbătă, 20 aprilie, 2024

DGASPC Vaslui a premiat 6 copii performeri

Distribuie:

Publicat:

Sase copii institutionalizati din Vaslui au primit premii de 2.000 de lei din partea DGASPC, cu sprijinul Asociatiei Nationale a Copiilor Institutionalizati si a Fostilor Asistati din Romania-Fratia.

Au fost acordate doua premii I, studentelor Vasilica Madalina Craciunescu, aflata in ultimul an la Litere, si Marinela Pricop, studenta la Stomatologie.

Premiul II au primit Mariana Pricop, una dintre elevele cu rezultate excelente de la Scoala ”Elena Cuza” Vaslui si membra a coralei Fantasia, si Neculai Andrei Cucos.

Alexandra Andreea Manea si Iosif Alexandru Juverdeanu au obtinut premiul III.

Cei 6 copii si tineri se regasesc  in sistemul de protectie speciala , iar criteriile care au stat la baza selectiei lor au fost rezultatele deosebite la invatatura, implicare sociala, responsabilitate si comportament in colectivitate, creativitate in pregatirea pentru viata si alte merite deosebite in diverse domenii. Scopul evenimentului l-a constituit valorizarea copiilor merituosi din judetul Vaslui, cu perspectiva extinderii acestui tip de program la nivel national.

”Multumim ca inca mai sunt institutii care le mai pasa de noi. Aici, la Vaslui am descoperit oameni de valoare, carora le-au pasat de soarta noastra si au avut grija de noi”, a declarat Marinela Pricop.

Premiul I a fost in cuantum de 500 lei, premiul II-300 lei, iar premiul III a fost de 200 lei fiecare.

In cadrul festivitatii, preotul Petru Damian a oferit un scurt moment de colinde, apreciat de participanti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img