joi, 28 martie, 2024

Diana Bisinicu, diagnostic crunt pus de medici: “Trebuie sa ma operez”

Distribuie:

Publicat:

Diana Bisinicu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a acuzat dureri groaznice si a primit o veste nu foarte buna. Medicii i-au pus un diagnostic neplacut, poate chiar ajunge pe masa de operatie.

Cantareata a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu ovare polichistice, boala care ii creeaza dureri extrem de intense. Mai mult, solista trebuie sa se opereze cat mai repede. „Am un chist hemoragic la ovare, care se sparge in fiecare luna. Ma chinui cu boala asta, a ovarelor polichistice. Sunt dureri inimaginabile, dar sunt altii care se zbat intre viata si moarte, asa ca ce sa mai vorbesc eu… Se pare ca trebuie sa ma operez, insa eu am o problema cu operatiile de cand am nascut-o prin cezariana pe Rianna. Si atunci am avut probleme pe masa de operatie”, a explicat Diana Bisinicu.

Ce s-a intamplat cu fetita Dianei Bisinicu, de Paste

Diana Bisinicu nu a avut deloc un Paste linistit. Nu s-a putut bucura pe deplin de sarbatori pentru ca fetita ei, Riana, s-a simtit rau. Vedeta a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat.

„Am fost in Turcia de Paste cu familia, cu socii mei, cu niste prieteni. Totul bine si frumos. Am facut greseala de a pleca cu masina. Nu am mai plecat niciodata cu masina nicaieri. Eu am plecat de acasa cu otita medie acuta, luasem antibiotic si vazand ca nu imi trece, doua zile nu am auzit nimic. Am mers la medic acolo. Mi-au schimbat tratamentul, m-au dus la o clinica. Mergand la o clinica de acolo a fost ok. Problema a fost cu Riana.

In dimineata in care trebuia sa plecam. Am zis ca e cald, am hotarat sa ramanem in resort. Bine am facut, intuitia de mama. La ora 11, Riana a inceput cu varsaturi, deranjamente stomacale, am dus-o l medicul din resort, au chemat ambulanta. Am stat in spital pana a doua zi. Medicul ne-a spus ca nu este apta pentru a pleca. Am plecat la sase seara, am tinut-o pe o temperatura 38, 38,5, la ora 2 noaptea i-a crescut temperatura la 41.

Ingrozitor! M-au apucat niste ameteli. Sotul meu o tinea afara cat mai dezbracata, eu aduceam tot felul de comprese ude. Ne-a spus cineva ca nu e niciun medic pe feribot. Am ajuns la un spital. Au bagat-o imediat pe perfuzie, antibiotic pe vena. Si-a revenit apoi, nu a mai varsat. A trebuit sa ii punem scutece pe drum” a spus Diana Bisinicu la un post de televiziune.

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img